vineri, 10 februarie 2017

10 Motive neașteptate pentru cuplurile care au probleme cu infertilitatea.


Mai multe cauze de infertilitate nu pot fi pe deplin controlate, cum ar fi genetica, afecțiuni medicale, cum ar fi sindromul de ovarului polichistic și endometrioza, și, desigur, fiind mai în vârstă decât 35. Dar atunci când lupți cu infertilitatea, pot exista modificari ale stilului de viata-unele majore, unele minore ce pot influiența  pentru a spori șansele de a concepe un copil, sau cel puțin a preveni problemele de fertilitate. Una dintre cele mai mari: se consideră profesia ta.
Un studiu publicat astazi în revista Occupational and Environmental Medicine a constatat ca femeile care ridica încărcături grele la locul de muncă ar putea mai greu să rămâne însarcinata. Harvard T.H. Chan Scoala de Sanatate Publica cercetătorii au studiat aproape 500 de femei care doresc un tratament de fertilitate si au descoperit ca femeile cu locuri de muncă greu fizic au avut 8,8% mai putine ovocite totale si 14,1% mai putine ovocite mature, comparativ cu femeile care nu au locul de muncă fizic greu.

Aici sunt 9 factori de stil de viata, care poate face obtinerea unei sarcini o luptă:

Masa corpului - greutatea
Legătura dintre excesul de greutate fiind si probleme de a ramane insarcinata a fost mult timp cunoscut, dar noi de cercetare de la National Institutes of Health arata ca greutatea unui om contează la fel de mult ca o femeie. Studiul, publicat pe 03 februarie, in revista Human Reproduction, a constatat că poate lua cuplurile in care ambii parteneri sunt obezi până la 59% mai mult pentru a ramane insarcinata, comparativ cu cuplurile în intervalul de greutate sanatoasa. "Chiar dacă ai pierdut doar cinci kg, care va crește șansele de a obține gravidă în următoarele șase luni", spune Dr. Bitner.

Ești prea stresat
Toata lumea spune ca femeile gravide sa se relaxeze pentru că "stresul nu este bun pentru copil", dar nu este bine atunci când încercați sa concepeți un copil sa fiți stresată. Un studiu  publicat în Human Reproduction în anul 2014 a analizat aproximativ 400 de cupluri intr-o perioada de 12 luni si a constatat ca femeile care au avut cele mai înalte niveluri de alfa-amilază, un biomarker de stres, a avut de doua ori mai mare riscul de a fi nefertilă, comparativ cu acelea cu cele mai mici niveluri. Cercetatorii au observat ca acestea nu au putut determina cu exactitate de ce în timpul stresului scade fertilitatea, dar ele sugerează că, dacă doriți să  concepeți copil, practicați yoga, meditație poate ajuta la echilibrarea sentimentelor. Și dacă sunteți stresat din cauza insuccesului de a rămâne gravidă, este absolut normal, spun medicii.

Vei prea tare la sala de sport
Exercitiul este nici o îndoială bun pentru tine. Cu toate acestea, s-ar putea dori să rămânem la antrenamente de intensitate moderata, dacădoriți un copil. Un studiu din anul 2012 a constatat ca, pentru femeile cu o greutate normala care au efectuat cinci ore sau mai mult de exercițiu viguros pe săptămână, a durat mai mult pentru ei pentru a ramane insarcinata. exercitarea moderata, pe de altă parte, amplificat fertilitatea. Cercetatorii spun ca exercitarea ultra-greu poate avea un impact asupra ovulației. Dacă aveți probleme cu obținerea sarciniiaceasta poate avea sens pentru a lua în jos HIIT o crestătură. De asemenea, s-ar putea dori să verificați greutatea; la fel ca grasime corporala in exces poate avea un impact de fertilitate, deci nu poate avea suficient de ea.

Te uiți prea mult la televizor
Pentru baieti, prea puțin exercițiu marcată stând în fața tubului poate trage în jos calitatea materialului seminal. Intr-un studiu publicat in British Journal of Sports Medicine, barbatii care au vizionat mai mult de 20 de ore de la TV pe săptămână a avut o concentrație de spermatozoizi cu 44% mai mici comparativ cu cei care au vizionat nici un televizor. Comerț o parte din timp pentru sala de sport: Barbatii care au exercitat mai mult de 15 ore pe săptămână, a avut o concentrație de 73% mai mare de sperma.

Mananci o mulțime de carne procesată
Mai multă carne procesată roșu un tip mănâncă (hot dog, burgeri, bacon, salam), inferior numărului de spermatozoizi și mai lent cei care înotau spermei, a relevat cercetari in revista Epidemiologie in 2014. Cercetatorii nu se poate spune cu certitudine ce este in spatele cele mai rare înotători, lent, dar poate fi grăsimile saturate în aceste tipuri de carne. Poate-l schimb pentru un pui fript: cei care mănâncă mai păsările de curte au avut spermatozoizi care au fost mai mult succes in fertilizarea un ou, cercetari suplimentare a gasit.

iPhone-ul în buzunar
Alo, cine este? Uh, nu sperma. O 2014 meta-analiză a constatat că expunerea la telefonul mobil a fost legat de spermatozoizi mai slab. Acesta poate fi de radio-frecvență radiațiilor electromagnetice emise de telefoanele care deteriorează ADN-ul si afecteaza capacitatea spermatozoizilor de a fertiliza un ovul. Dispozitivele mobile pot încălzi testiculele atunci când guy ascuns într-un buzunar, care poate împiedica producția de spermă.

Ai avut prea mult sex
Fac sex în fiecare zi alte în jurul ovulatiei, spune Dr. Bitner. Merge la ea prea des poate sa scada numarul de spermatozoizi un tip prea mult. Vă puteți transforma într-o aplicație de sincronizare pe telefon sau de a folosi un kit de ovulatie farmacie, dar există câteva semne fizice femeile pot căuta la fel de bine, spune Dr. Bitner: s-ar putea la fața locului, unitatea de sex s-ar putea merge în sus, venele sanii tai ar putea arata mai albastru, și s-ar putea avea mai multe vaginale de descărcare de gestiune.

N-ai avea suficient sex
Ai nevoie de a face sex, în scopul de a concepe (evident), dar este important să se facă mai pe tot parcursul ciclului, nu doar atunci când este cel mai probabil să rămâneți gravidă. A face sex trimite un semnal la corpul unei femei care, practic, spune ca timpul trece. Sistemul ei imunitar se schimbă atunci dintr-un concentrat pe boala lupta cu una amorsat pentru reproducere, sugereaza un studiu publicat în 2015 Fertility and Sterility. Doar un pic ceva pentru a păstra în minte, indiferent de ce zi a lunii este.

Tu ești un fumător

Aprinderea provoacă până la 13% din toate cazurile de infertilitate, in functie de American Society of ReproductiveMedicine. vârstele de fumat ovarele si epuizeaza de aprovizionare ou la femei, și este legată de scăderea numărului de spermatozoizi la barbati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu